Herbalife Recenzie a skúsenosti

herbalife recenzie a skusenosti

Prečítajte si recenzie a skúsenosti ľudí s Herbalife, ktoré Vám môžu pomôcť pri rozhodovaní či sa sa pustiť do formovania postavy a zmene životného štýlu s produktami od Herbalife alebo nie.

Určite si kladiete otázku alebo rozmýšľate nad tým:

Je vhodné používať výrobky Herbalife na chudnutie? Funguje to aj v praxi? Alebo je to zbytočná investícia do výživy?

V nasledujúcich riadkoch si budete môcť prečítať overené informácie a fakty o firme Herbalife Nutrition + recenzie a skúseností ľudí s ich produktami.

Najnovšie recenzie a skúsenosti klientov si môžete prečítať tu:


Čo alebo kto je to Herbalife?

Firma Herbalife Nutrition je od roku 1980 (už 39 rokov) globálna spoločnosť, ktorá je lídrom v oblasti výživy. Jej cieľom je, aby bol svet zdravší a šťastnejší.

Firma ponúka vysokokvalitné, vedecky podložené výrobky, z ktorých väčšina sa vyrába v zariadeniach riadených spoločnosťou, individuálny koučing s nezávislým distribútorom Herbalife Nutrition vo viac ako 94 krajinách sveta a podporný komunitný prístup, ktorý inšpiruje zákazníkov k tomu, aby prijali zdravší a aktívnejší životný štýl.

Prečo sa nedajú produkty kúpiť v bežných obchodoch?

Je to z jednoduchého dôvodu. Napr. Kúpte si produkt na reguláciu váhy v obchode. Bude vám šéf obchodu volať na druhý deň aby sa uistil, že Vám produkt chutí a používate ho správne? Či robíte potrebné zmeny v stravovaní a pohybe aby ste dosiahli svoj vytúžený výsledok? Bude vás podporovať na ceste za cieľom? Určite nie.

Práve z toho dôvodu sú produkty distribuované výlučne pomocou nezávislých členov, ktorí nesú zodpovednosť za to aby vám pomohli dosiahnuť čo možno najlepšie výsledky a Vašu 100% spokojnosť.

Herbalife podporuje Nadáciu Herbalife Family Foundation (HFF) a Casa Herbalife (podpora detských domovov vo svete), ktoré pomáhajú deťom v núdzi. Sponzorujú viac ako 190 svetových športovcov, tímy a podujatia na celom svete vrátane Cristiana Ronalda, LA Galaxy a mnohých olympijských tímov.

Zdroj: https://www.skherbalife.sk/

recenzie-skusenosti-herbalife-zivotny-styl

Vaše recenzie a skúsenosti s Herbalife

Vaše skúsenosti a recenzie na Herbalife a ich produkty na chudnutie/reguláciu váhy sa teda odvíjajú hlavne od toho či si daný klient zakúpil produkty priamo od vyškoleného oficiálneho člena Herbalife, ktorý následne zobral na svoju zodpovednosť vzdelávanie a podporu klienta v dosiahnutí výsledku a spokojnosti.

Tu si môžete prečítať recenzie našich spokojných klientov.

Alebo sú aj takí, ktorý si kúpili produkt od tretích strán, bazárov a nezodpovedných predajcov bez podpory a vzdelávania… práve vtedy sa najčastejšie získavajú negatívne recenzie, keďže klient nevie ako produkty správne používať v rámci zmeny celkového životného štýlu. A následne vznikajú recenzie typu: „nefunguje to“.

Ale prečo to teda niekomu funguje a niekomu nie? Na základe dlhoročných skúseností je to hlavne z dôvodu neochoty zmeniť celkový životný štýl, stravovanie a pohyb. Pretože nejde o to iba jesť nejaké produkty ale „prekopať“ celkové stravovanie, odpútať sa od nezdravej výživy, polotovarov a pasívneho štýlu života na aktívny životný štýl.

Vyziva a Podpora Herbalife

Recenzie a skúsenosti s Herbalife z diskusií

Eliška: „Ahoj, ja som užívala/užívam Herbalife.
Začala som minulý rok začiatkom mája, mala som neuveriteľnú nadváhu, na ktorej sa podpísalo 5 rokov na internáte a nezdravý spôsob života.
Dostala som sa k Herbalife a dodnes som spokojná. Schudla som 16 kíl (okrem H aj pohyb). Chutí mi to, papám aj vitamíny, doplnky, čokoládové tyčinky (ktoré sú 100% lepšie ako rôzne Marsky, Twixy a podobne). Nepila som jedine aloe, ale thermojetics je pecka vec.
Herbalife mi otočil život naruby, mám dobrú postavu, plavky obliekam celoročne bez akýchkoľvek zlých pocitov.
Cítim sa dobre, som spokojná.
Treba dodržať, čo ti povie tvoj poradca, veľa vody a pravidelnosť. A samozrejme, trpezlivosť, tiež mi to trvalo pol roka, ale udržujem sa (a to sa viem utrhnúť z reťaze občas). Na raňajky som už asi takmer rok nemala nič iné ako koktejl, je to super, praktické, rýchle a v konečnom dôsledku lacné! Prerátajte si koľko prejete za raňajky. A večera? Naozaj neuveriteľné úspory.
Som spokojná a keby sa ma ktokoľvek pýtal, jedine odporúčam. Príchuť cookies!

Zuzulik235 (7. júl 2013): „Termočaj je genialna vec,milovala som sladké dala som si ho aj 4krat denne po tyzdni uzivania sa mi sladké zázrakom sprotivilo. Dokonca mi nechýba už ani káva, reflux ktorý som mala sa mi tiež zázrakom stratil. Myslela som si že to budú minuté peniaze ale nelutujem. Ostatné výrobky do herbaline si kupovat nebudem ale na termocaj nedám dopustiť budem ho pit stale. ? ?

Mima1722 (jan 2014): „Ja vyrobky uzivam a som snimi MAXIMALNE SPOKOJNA !!!! ak nemate dobre skusenosti tak ste mali zle davkovanie a zleho poradcu. Bohuzial firma Herbalife nemoze za to ze ludia jej robia zle meno. Ja pouzivam aj kozmetiku a som tiez spokojna ? zmizli mi vyrazky , takze sa tesim ? a co sa tyka inych veci, schudla som neake tie kila, poriesil sa mi nizky tlak a zmizla mi CYSTA NA OBLICKE… ked mate takuto osobnu skusenost ako ja, to sa neda len tak prehliadnut. Budem ich uzivat aj nadalej

amcus (8. feb 2015): „Ahoj. Som vrcholový športovec a 10 rokov reprezentant v boxe. Skúšal som všemožné doplnky výživy, ale všetko iba samý hnoj.obrovské trblietavé pestrofarebné dózy slúžiace ako magnet pre blbcov. Raz ma kamarát oslovil na analýzu. Šiel som tam a spravili mi analýzu na mašinke akú má aj môj športový lekár. Ale s tým rozdielom, že oni chceli 10 e a doktor 25e.čítal som si názory ľudí po diskusiách a chytil som divný pocit z toho.ale na moje milé prekvapenie nikto na mňa nijako netlacil, nebol vlezlý ani nič podobné.

Keďže sa do výživy vyznám dobre, videl som, že pán čo mi dával argumenty a rady vie o výžive veľa.dal som sa na to a vysvetlil mi, že najprv skúsim ako moje telo reaguje na klasickú radu a keď to bude dobré tak by sme prešli na h24 pre športovcov. Kúpil som si F1,thermojetics,aloe a guaranu. Išlo to dobre a po týždni (trénujem dvojfazovo) som cítil prvé zmeny. Telo sa mi viac vysekalo a zo svalov neubudlo(holt kazeín), cítil som sa ľahší, mal som viac energie a tým, že som si prispôsobil stravu som aj zrýchlil metabolizmus.

Neskôr som prešiel na H24, ktoré je o čosi drahšie, ale viac kladie dôraz na hydratáciu,ochranu svalstva a ľahkého žalúdka počas tréningu. Na treningoch a turnajoch som sa neunavil tak ako predtým.Suseda,kamarátka mojej mamy chcela schudnúť a fakt to potrebovala.lenže ako osobný tréner vo fitku viem,že najsvatejsou povinnosťou trénera je vysvetliť svojmu zverencovi, že to je o zmene životného štýlu. Inak je všetko hneď späť.

Za mesiac pod mojim vedením (tréning 3 krát do týždňa a dvakrát do týždňa dvojhodinova prechádzka v sviznom tempe) schudla za 5 týždňov 11kilo. Potom od neho brala iba raz za mesiac preventívne koktejl a čaj, keď má voľno ide si zacvičiť a váha síce pomalšim tempom klesá ďalej dole. Z pôvodných 106 kilo má teraz 76(výška 180cm),udržiava sa a vždy pekne pozdraví. ? čiže k herbalife. Sú fakt skvelý. Čo sa týka distribútorov, záleží od toho na koho natrafíte. Ďalej čo sa týka tých čo sa im buď nepodarilo schudnúť, alebo sa im to vrátilo, treba sa hýbať miláčikovia, nie iba mesiac,je to life style životný štýl.

mkristike (11. feb 2015): „Ahoj ja mám veeelmi dobré skúsenosti s novou kozmetikou Herbalife Skin. Pouzívam ju od začiatku decembra a za mesiac sa mi tak vyčistila plet ako nikdy predtým. Už mi aj ostatny v okoli hovoria že mam krajšiu plet. Vzdy som mala problem s vyrazkami. Moja pleť je pevnejšia, krajšia super hladká. Teraz keď mi vysla jedna malinka vyražka pri menzese tak som bola normalne zufala, napriek tomu že doteraz som mala celú tvar zasipanu. ? A teraz ma vystrasi jedna vyražka (aj tá len malinká oproti ostatnym v menzesovom období) ? Takže vrelo odporúčam.

laskamoja123 (mar 2017): „Ja som zacala produkty užívat ako prvá. Neskor sa pridala aj moja dcera a manzel a mame krasne výsledky. On schudol 30 kilov, ja 8 kilov a dcera 9 kilov. Máme krásne vysledky aj zdravotne…

1-30 of 166 reviews
  1. Dobry den,prosim Vaš,ja som balik nemohla vyzdvihnut,musela som surne obcestovat,chcem poprosit o opätovne zaslania,zapocitajte si 2 krat dobierku,dakujem pekne

  2. Spokojny s vyrobkom, aj dodanim.

  3. Všetko v poriadku prišli , rýchle doručenie

  4. Rýchle doručenie, kvalitné balenie. Ďakujem.

  5. Som maximalne spokojna už dlhé roky. Ďakujem

  6. Výrobky poznám, ale chýbal mi email o potvrdení, alebo dorucovani objednávky.

  7. Rýchle doručenie

  8. doručenie prešlo rýchlo a bez chyb

  9. Produkt poznám som spokojná ajs doručením.

  10. Som spokojná, príjemný prístup a rýchle doručenie.

  11. Som veľmi spokojná a odporúčam každému

  12. Menšie oneskorenie, ale inak všetko ok

  13. Áno som spokojná s doručením aj kvalitou výrobku..

  14. Spokojny z dorucenim, produkty užívam preventívne nie stale.
    Som dôchodca a je to pre mňa drahé.
    Užívame aj z manželkou na chudnutie a na vitalitu.

  15. Spokojnosť ,ale bolo by dobré kratší čas pri objednávke.
    Myslím ,že som čakal týždeň na objednávku.

  16. doručenie rýchle,som veľmi spokojná

  17. Všetko bolo poriadku doručenie približne za 5 dní.

  18. ako vždy – všetko prebehlo hladko,rýchle doručenie -max.spokojnosť…

  19. Zákaznícky servis a doručovanie super !!!!Rýchle vybavenie objednávky!!!Maximálna spokojnosť

  20. Rýchle vybavenie objednávky a jej rýchle dodanie. Niet viac čo dodať. Vrelo odporúčam.🙂

  21. Rýchlo, bez žiadnych škôd, mala som super príjemný nákup!

  22. Expresné dodanie, som veľmi spokojná.

  23. Rýchle dodanie tovaru.

  24. Sice dodanie teraz trosku dlhsie trvalo ale aj tak som bola spokojna a produkt je vyborny,este lepsi ako ten co som mala prvy

  25. Dobrý deň, všetko prebehlo supééér !!!

  26. Dorucenie bolo rychle.

  27. S dodávkou som spokojná a dúfam že budeme naďalej v kontakte ďakujem a prajem pekný deň.

  28. Všetko prebehlo vporiadku, rýchle doručenie, s nákupom som spokojná.

  29. Maximálna spokojnosť, dodanie bolo rýchle, bez komplikácií.. 🙂ďakujem krásne

  30. Super len stolicu ešte nemam

1 2 6 »

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.